Nuffnang

Followers

Thursday, August 7, 2014

Blog yang Bersawang

Assalamualaikum Semua!

Masih adakah pembaca dalam kalangan blog aku ni? Ai maklom ler dah berzaman x update blog. Last aku update blog pon aku x ingat bila.

So pada kali ini aku nak bercerita sikit. Mungkin rata2 pengunjung Blog aku adalah mereka yang google mengenai Diploma Pengajian Video Filem Ptss.

Aku cuma nak maklumkan kat korang, bila dapat tawaran tu, sambung je la belajar. Memang tak dapat dinafikan belajar ni memang menggunakan duit. Cuma di IPTA ni kosnya sangat berpatutan jika nak dibandingkan dengan IPTS.

So kepada kawan2 yang sering bertanya dengan aku mengenai kos ni dan aku x jawab, mintak maaf bebanyak.. Sebab aku sekarang dah sangat bzy dengan kerja..

Belanja sikit gambar dengan UNCLE Sam

ok ler.. Akan ku update dari masa ke semasa.. Daa.

Nuffnang