Nuffnang

Followers

Monday, April 25, 2011

Sambungan Kepada W.T.F Production




Assalam...


Erm... sepertimana yg anda tahu... mybe ada yg x tau... so aku nak bg tau jgk ar... Entery pada kali ini adalah sambungan kepada W.T.F production.. apa tu??

W.T.F production... bkn nyer What The F**k Production erk...

W.T.F 2 bermaksod We The Future Production... Idea Afey,Bella,Zyra, n Mesty la en Hazieq Sanat kan?? erm... ada yg suruh aku upload Hasil nyer.. so aku Upload ar..

Untuk pengetahuan korang, V.Klip ini dihasilkan bukan bertujuan suka suki, walaupun ada sikit di maki semasa pengambaran ini di buat... namun banyak yang kami belajar semasa menghasilkan V.Klip Kami yg x seberapa ni...
Ai maklomlah first time wat V.Klip
bkn myfirsttime k jgn salah paham....., lau x buat salah so kita x belajar right??
Belajar dari kesilapan akan buat kita lebih peka pada masa akan datang, sbb kita dah lalui sendiri bende 2.. x kan ar nak biar jatuh di lubang yang sama.. ye dak??
V.Klip ini dihasilkan bagi memenuhi syarat untuk lulus Subjek yang aku rase paling digeruni ramai iaitu AUDIO VIDEO TEKNOLOGY ...erm.. aku rase bkn sbb subjek 2 kowt... mybe sbb lect tu kowt... tp dia sebenarnya ok.. n lect terbaik bg aku yg aku pernah jumpa setakat ini... sbb dia mengajar kami banyak benda.. sangat2 banyak bende... Siapakah orang nyer??
Pensyarah yg dimaksodkan ialah... En Ahmad Zamri.... Sangat2 talented orangnyer.. n x sia2 kalau korang menuntut ilmu dengan dia...
so ak pown upload ar... agak lame gak ar aku nak upload.. Erm.. ny lah hasilnyer...


video

We The Future Production

Syafiqah Hamdan - Air Mata Ibu

Penyanyi

Syafiqah Hamdan

Pelakon

Anak : Umira Zaidi
Ibu :Pn Salimah

Produksi

Muhammad Hazieq Mohd Sanat : Pengarah
Zulhilmi Rashid : D.O.P
Azira Abdilah : Lighting
Azam Aziz : pown Lighting jgk
Najmi Asri : yang dia ny aku confuse sikit... huhuhu... x silap dia grip n keselamatan kowt..
Bella : Conty Girl or kesinambungan
Zetty : Paling penting dalam produksi dia jadi Pengurus Produksi
Afey : dia design cover album ngan audio
Wawa : dia jaga boom mic... mesty penat..

Krew-krew Tambahan

Syahmi A. Samad
Suhaimi harun
Mustafa kamal
Rifaie

n ygterlibat Secara x langsong

Room mate aku yang menahan karenah aku sepanjang aku wat editing Audio & Video utk V.Klip Ny dan thanks sbb bg komen2 yang sangat membina. dan yang paling penting menahan kesaBARAN dgn aku

Rozel
Kecik
Amin

Dan Jutaan Terima Kasih Kepada Semua yang terlibat dalam menjayakan V.Klip Ini



Video Klip ini adalah Final Projek Untuk Subjek Audio Video Teknology bagi kursus Pengajian Video & Perfileman Semester 2 Sesi Des 2010 Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin Arau Perlis. Bukan tujuan untu Di komersial.... Bertujuan untuk proses pembelajaran Penyanyi Asal : Siti Nurhaliza Air Mata Ibu

Ada Paham??



34 comments:

  1. eh...
    penyanyi tu mcm knal la...
    tp xtau la btul ke tak

    ReplyDelete
  2. huhuhu... kenal meh?? saper namenyer??
    mane lah tau betol...

    ReplyDelete
  3. kau buang bunyi tapak kaki.. eh depan tu?

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. overall tahniah..terbaik..tp ase nye pakai penyanyi sendiri mgkin lebih baik.. camera works ada.. kena improve lg.. hurm.. video ni sebelum upload ok x?? seb akk tgk da macam sedikit kehilangan kualiti..heee.. x nak komen lelebih t ada yang nangis.. okeh.. next sem buat lg yang terbaik..akk tau kuntum hebat.. cari kawan2 yang hebat.. lau xde jadikan mereka hebat..merepek dah ni..

    ReplyDelete
  6. nOr ZaFiRah : Penyanyi asal dah balik... so x de option lain... V.Kualiti biaser ar bila dah di Convertkan... Insyaallah... Anyway thanks...

    ReplyDelete
  7. Salam, Proud of you bro (Hazieq) keep up the passion and the good work...I believe u can do better.

    ReplyDelete
  8. tak ingat name lah...
    tp siyezly cam pena nmpk...
    dy dok mne eah???

    ReplyDelete
  9. Rudy Nasrul : thanks alot... huhuhu

    SYAHIDAH PAMIDI : dia dook area kelang.

    ReplyDelete
  10. hahahha... nice vid neh... macam achu katerkan tadi arr... video neh tak cukup utk buatkan airmataku mengalir.. hehehe.. :D taper2... paperhal, nice works... i loike... hahaha...
    erm,btw, sore penyanyi tuh terlalu kurasakan mendatar n kering... mungkin sebab tuh tak dapat nak feel kot.... btw, it nice with ur hard works.. keep it up n do better next sem.. achu tau kuntum boleh... n one more thing, mantapkan ilmu yang kita ada tuh dengan kawan2 yang mahu menerima... jangan biarkan ianya berkurung di bawah tempunrung seorang diri... NICE!!! I LOIKE!!

    ReplyDelete
  11. azmee_zul3108 : thanks a lot for the koment... Hazieq Hargai sangat2... Insyaallah sem depan kami akan buat much better then this... Anyway thanks...

    ReplyDelete
  12. 7 out of 10....keep it up....hahahaha....rase mcm pengkritik profesional la plak....

    ReplyDelete
  13. razman... banyak arr pengkritik professional.. hahahaha

    ReplyDelete
  14. kuntum... okeh2... no biggie.. hahahaha... yeah.. remember my words... :D

    ReplyDelete
  15. Qaseh iman aimeka : thanks a lot...

    razman : thanks...hahaha...

    azmee_zul3108 : boleh ar...

    ReplyDelete
  16. Budak Botak : thanks sbb Koment... Saya hargai sangat2...

    ShakRoil : ny percubaan pertama... anyway thanks sbb sudi singgah ke blog yg x seberapa ny..

    ReplyDelete
  17. good job la kawan!
    sumenya ok... terbaik
    good luck with the other work is more challenging!
    :)

    ReplyDelete
  18. Shafiq Hasim : thanks sgt2.... nantikan hasil kerja dari kami sem depan...

    ReplyDelete
  19. NICK IRFAN : thanks... huhuhuhu

    ReplyDelete
  20. congrats Haziq n members coz finished this video successfully... pape pown sorry sbb balik awal n x dpt nak jayakan v.clip ngan korg... tp video ni mang nice... ni la hasil drpd usaha korg b4 ni... n pape pown kesian kat Umira cuz kene gantikan sya utk v.clip ni lak...pape pown, good job k...

    ReplyDelete
  21. Sya : thanks sangat sbb sudi melibatkan diri dalam projek kali ini... jangan serik lain kali k..

    ReplyDelete
  22. xde...sya x kan serik tlg korg...hehe... xpe... sya akn tlg klu korg n sape2 je minx tlg... pape pown kejesama ngan korg beri sya pengalaman baru..thanx...

    ReplyDelete

Nuffnang