Nuffnang

Followers

Monday, April 25, 2011

Geng Blogger Politeknik 1Malaysia






Assalam......

Dikala malam sunyi sepi... sambil diri ini melayan alunan seruling yang dimainkan oleh mohar...
hati ini tergerak untuk menulis mengenai Geng blogger Politeknik 1 Malaysia... Mybe ramai yg dah tau or x tau... sbb setakat ny member baru 144 orang... mybe bertambah.. bagi aku ada baik n kekurangan sikit la group ny... kelebihan nya adalah seperti berikut...

  • mengeratkan relationship sesama blogger di semua politeknik di malaysia
  • memupuk semangat berkongsi ilmu
  • menambah bilangan FOLLOWER kita
  • menyokong blogger yg masih baru
  • menyokong sebaik mungkin SEMANGAT 1 MALAYSIA
  • menjadikan geng blogger 1 Malaysia ni terkenal di seluruh pelusuk benua ! hihi
  • berkongsi kisah suka duka mengenai apa yang terjadi kat poli masing2
  • menceritakan pasal kelebihan poli masing2
  • menceritakan kehidupan sebagai seorang student poli yang sedang menuntut pelajaran
  • berkongsi maklumat mengenai apa yg terjadi kat poli diorang...
  • memberi peluang kepada student2 poli lain mengenai jurusan yg x de kat poli diorang.. sebagai contoh Jurusan pengajian Video & Perfileman yg hanya ditawarkan Di PTSS iaitu Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin Arau Perlis. Sudah pasti ramai yg ingin tau ape yg diorang hasilkan... n mybe diorang x tau pown kewujudan jurusan tersebut. kerana satu2nyer politeknik yang mempunyai jurusan tersebut ialah di ptss dan bakal di susuli dengan Poli Primer... erm... korang tau x pasal poli primer?? mybe ada yg tau dan ada yg x... so kat sini lah kita boleh kongsikan semua bende2 yg cam 2...
  • banyak ar lg kelebihannyer.....
bg aku... kekurangan nyer plk....

  • mybe sbb group ny agak tertutup n di khazkan utk bdk2 poli... so mybe ramai yg x tau... aku x sure ar same ada group ny di buka utk bdk2 u ke x... or mybe lect...
  • bile dah asyik sangat berbloging... mesty banyak kerja lain di lupakan .. cth yg paling dekat... ialah apabila kita menangguhkan assigment yg diberi oleh lect.. yg 2 ok lagi kowt... yang paling membimbangkan ialah apabila kita menangguhkan Kewajiban kita sebagai Umat Islam... Tp mybe utk Sesetengah org je kowt...
erm... tp aku rase lg bnyk kelebihan dari kekurangan...

erm lagi satu... aku ny dari Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin.... Arau.. Perlis...




berasal dai Johor Bahru.. Amek Jurusan Pengajian Video & Perfileman... n kepada sesiapa yg dah baca enrty ny... jgn lupa komen.. sbb... bila anda komen.. sekurang-kurang nya saya tau yg anda sedang membaca... bkn just utk menambahkan folower jerk... so langkah pertama ialah... Komen walaupun sekadar mengkomen (membaca....)
ada paham??

7 comments:

  1. wahhh! sgt menarik lh jurusan anda.
    cita2 nk jdi cam mamat khalid er?? hehee :pp

    maybe pasnie leyh citer pe yg kamu blaja lam kos nie..^_^

    hepi bloggim. :DD

    ReplyDelete
  2. Cida : x per... huhuhu

    FariehanIbrahim : jurusan ny agak menarik dan agak mahal sbb memerlukan cost yang tinggi..

    ReplyDelete
  3. minat cos perfileman nie..tapi rezeki dekat civil enginerring..nak buat mcm mane annn -,-"

    ReplyDelete
  4. aqmalazmi : setiap orang ada takdirnya... mybe rezeki kau lebih kat civil...

    ReplyDelete

Nuffnang